Routebeschrijving

Vanaf Centraal Station Amsterdam (vanuit Noord-Holland, Utrecht, Amersfoort). 
Neem tramlijn 25 tot halte 2e Van der Helststraat. Deze straat ligt aan uw linker hand. Loop die in. In de eerste zijstraat aan uw linkerhand vindt u het kantoor, aan de voet van de kerktoren. 

Vanaf NS-station Amsterdam Amstel 
Neem tramlijn 12 en stap uit bij de halte 2e Van der Helststraat. Deze straat ligt aan uw linker hand. Loop die in. In de eerste zijstraat aan uw linkerhand vindt u het kantoor, aan de voet van de kerktoren. 

Vanaf NS-Station Amsterdam Zuid-WTC Neem tramlijn 5 tot de halte Roelof Hartplein. Stap over op lijn 3 (richting Muiderpoortstation) en stap uit bij de halte 2e Van der Helststraat. Deze straat ligt aan uw rechter hand. In de eerste zijstraat links vindt u het kantoor, aan de voet van de kerktoren. 

Met de auto vanaf Den Haag / Schiphol / Coentunnel 
Neem zuidelijke ring (A10), Afslag RAI (S109). Langs de RAI. Voorbij de RAI rechts aanhouden, de Scheldestraat in. Deze gaat over in de Ferdinand Bolstraat. Rechtsaf bij een weg met trambaan (Ceintuurbaan). Eerste rechts (2e van der Helststraat). Het kantoor in de Van Ostadestraat 196 ligt aan de voet van de kerktoren. 

Met de auto vanaf Utrecht Richting centrum (S110) volgen. Over de Utrechtsebrug, rechtdoor de Rijnstraat in. Ongeveer een kilometer rechtdoor. Linksaf bij de tweede kruising met een trambaan. Dit is de Ceintuurbaan. Bij eerste stoplichten links (Tweede Van der Helst Straat). Het kantoor is aan de voet van de kerktoren op nummer 196.  

Parkeren Rij nabij het kantoor door de straatjes, bij voorkeur in zuidelijke richting. Daar is overdag meestal wel een (betaalde) parkeerplaats.