Over mij

Foto: CP Photo-Art

Ik begon mijn journalistieke werk in 1983 als student en promovendus in de natuurkunde. Daarna coördineerde ik als redacteur de technische berichtgeving in Ingenieurskrant (het huidige Technisch Weekblad). Ik werk sinds 1992 als zelfstandig journalist en fotograaf.

Na mijn studie natuurkunde volgde ik verschillende journalistieke opleidingen op de School voor de Journalistiek in Utrecht. Mijn fotografie diepte ik uit op het Amsterdams Centrum voor de Fotografie.

In werk binnen een hecht netwerk, waarin ik inspiratie en kritiek deel. Mediaproducties worden beter, als je ze samen maakt. 

Ik ben bestuurslid van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten VVOJ, een Nederlands-Vlaamse vereniging van journalisten die nieuwsgierig zijn tot op de bodem. 

Ik werk afwisselend in Amsterdam en Berlijn. In Amsterdam staat mijn kantoor middenin De Pijp, een levendige buurt vol journalisten en vormgevers. In Berlijn werk ik in Prenzlauer Berg, een buurt waarin het DDR-verleden plaats heeft gemaakt voor nieuwe creativiteit.